Wednesday, June 10, 2015

JAJAH PENJAJAH, JEPUN


HARI KE 2 - KYOTO (PART III)
Ibu negara Japan sebelum TOKYO.

SELEPAS kami decide to stop to visit temple, kami ke Gion Street.nak cari punya la susah. huhahuhahuha dengan org Jepun, lastly we decide utk cari sendiri and we finally found it..disini tiada apa pun. saja datang melawat.


Kami berpeluang bertemu Geisha, ok xbangga pun.. hahaha
Mai settle kan solat disini juga sebab nak masuk magrib da walaupun baru kul6ptg. dengan cuaca yang sangat sejuk beku.

~ ENJOY PICTUREs ~


kesejukkan

dibelakang ada kawasan view yang cantik tapi dah xde tenaga nak hike, sejuk sampai ke tulang.

Gion Street - tak ramai org as dalam gambar di google."maybe" sebab da lewat petang






~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

selepas settle KYOTO, mai decide to back early to OSAKA jadi kami boleh jalan jalan sekitar mall disana sementara masih buka. Dengan JR Pass, mudah nak turun dan naik train.




rambang dan berpinar mata

UNTUK hari ke 3- kami ke TOKYO. excited sangat nak ke kota metropolitan Japan. Itinerary semua sudah siap. mai betul-betul kena plan sebab perjalanan ke tokyo by bullet train mengambil masa 3jam dan train paling last ke Osaka pada pukul 7.30ptg utk sampai osaka pukul 12tengah malam..lets explore !
(jarak perjalanan OSAKA-TOKYO melebihi 500KM ! )






0 pengkritik:

Post a Comment