Monday, June 20, 2011

oooh yes...ni bukan aktiviti latest aku..ni awal buln june pnyer story..takdan nk update blog...sbuk la ng sewing class, my small business....pendek kbo mmg sbuk la..klu online pun, on fb jer..ps2 check email..mne tau ada org nk offer scholarship...ceeee, cm excellent sgt kan! nyampah yewwww.....



athi my sister dftr unisza @KT on june 6...so kami 1fmly menghntr la..tp nk jd cite, g KT sbb adr sebabs :
1) ada kenduri kawen kazen aku.
2) ami my sister jgk ada aktiviti di TER(terengganu equestrian resort),budak main kuda..bser la..sbuk kehulu kehilir..
3) hntar ati ke unisza.....



kan .......mmg kebetulan ada hal di terengganu, so 1fmly la ikut..kete mmg sempit la..takpyh kbo la yg to....tp syokkk la..hari last di terengganu dpt la attend sekejp di hari poni kebangsaan kt TER to....agung n pemaisuri ada dtg jugak....mereka to suka aktiviti berkuda..thts why mereka adr kt c2...mereka merasmikan hari to jer....tgk budak2 equest main kuda..kagum !! hebat boleh jinakkan kuda....so adrla sikit gmbr aku upload...sikit jerla..bnyk tkdr la..hehhehe....enjoy holiday !











Best regards,
Humaira Abdullah

0 pengkritik:

Post a Comment