Monday, June 13, 2011

[Air yang tenang jangan disangka tiada buaya...bila dgr gurh dilngit jgn pula buang air tempayan to...]

sttment to tkder kaitan samada lgsg /tidk lgsg dgn post aku kali ni..aku just nk shre wif u ollss ape yg aku wt during sem break ni....lepas 1,1 keje kne rejek...so, aku pikir baik aku yg jd bOs utk diri aku sendri...buat busness..boleh melepk2 di rumh..boleh jln2 ikut fmly, blh ronda2 ng mbr, boleh tdo bgn sesuka hti...itu la life! yes~~~to yg aku nak during HOOOLIDAY! my awesome day starting with the order from kawan2...thnks for the support...ni adalah sedikit sbnyk gmbr yg aku make sendri coklat tu..nnti insyaAllah aku akan post gmbr lg..yg oder2 lain...

coklat2 aku tersgtla murh..aku just nk pulng MODAL+ sedikit untg..yes~kita tlg org..insyaAllah Allah akn tlg kita balik....prinsip is prinsip..sentiasa mmbrikan hrge yg berpatutan..lgpn sy ni early birth lg...kreatif tk kreatif sgt..lawa tk lawa sgt..so ok,ok la..aku pernh wt for weding, enggment, mkn sendiri, jual kt kedai...sikit2 la.insyAllah membuahkn hasil..my next plan is nk bukk class handmake choc for student la....klu student blhlah charge murh skit...tp tu just planning..klu adr pluang why not~~~!..ohh! yea....nme buss aku ni..MYchoco...wlpn tak didftr..tp to la..nme coklat aku...sesiapa adr fb aku,blh go directly tgk gmbr yg aku upload..

buat masa skg, aku hnya jual area tloh & kuantan..self pickup..dikuantn,amik di mahaad thfiz phg..sbb tkbersedia lg utk hntar post..klu mahu kita blh cuba..jika ada sebrg pertanyaan.directly ask di mya_mira90@yahoo.com....utk wedding, kita akn buat ikut budget per person..tp kne rquest dlu la nk yg mcmana...marilah menjamu mata dgn gmbr2 ni dulu...so rasanya cuti ni, mmg aku tkkn bekerja la kot..tnggu prktikl tahun dpn jerla...utk rmdhn planning,ingt nk jual kueh raya...resepi trun tmurun tp tgkla cmne dlu..tgn ni boleh ke buat dgn cntik&sedp...tgn bser boleh buat tp sedp&cntik to perlu belajr lg...

okla,tu jerla kot....happy HOLIDAAY for dgree stdent...n happy STUDDY for diploma student..hehehe...chill***






Best regards,
Humaira Abdullah

0 pengkritik:

Post a Comment