Saturday, March 26, 2011


ayat-ayat yang menjengkelkan, menyampahkan, menyakitkan hati dari fasi aku dan boleh mengakibatkan cair taek telinga @PPP session model2 di J13...

  1. kamu Degree perakaunan?eh!! ada ke Dgree akaun ktsini?saya takpernah tahu pun!! (pdhal da keje di uitm pahang dr 2008)what the hooook! ==>oooo,yerla budak akaun low profile***poyo lagi yoyo.
  2. ni realitynya oke, tuk student OM..dlm satu pejabat tu, mgkin company nak seorang jer staff lepasan dgree..sbb co. usually amik lepasan SPM sbb salary lg rendah dr lepasan Dgree...so bnyk persaing..so kne tahu how to be an entrepreneur....==>ok!
  3. tuk budak akaun juga begitu...dalm satu Co., jrg nk amik student lepasan dgree..tau sebb apa??????sbb biasenyer AUDITOR...ulang sekali lg AUDITOR..co. akan amik lepasan SPM jer..sbb bayaran juga lebih murh dr budak lepasan dgree..CHOI!!!! mri sy terangkan how to be an auditor kpd cik puan ok..According to S8(1) company Act 1965..an AUDITOR, he/she MUST!!! be a person approved by Minister of Finance...ok! ada pahaam??ke nk saya ulang.....
  4. lastly.....tp kalau budak furniture,no problem sbb pesaing diluar sne tkrmai sgt..dier course bru..so seng nk dapat kerja...OH MY GOSH!! nmpk sgt lecture furniture!!!!!
conclusion : aku simpulkan dgn sekuat simpulan bhwa jgn bercakap bila tiada ILMU..bila ada ILMU, kongsi la ILMU itu dgn yg lain...itu lebih baik....and aku akhiri bebelan aku dgn ucapan, BUBARKAN PPP*********



Best regards,
Humaira Abdullah

4 pengkritik:

Kay Karim said...

bubarkan PPP !!
membosankan..
tidak meninggalkan sebarang kesan !!
boo~~

NUR HUMAiRA' said...

bubar! bubar!
MPP mainkan peranan!
kami mengundi utk perubahan! bukan anda yg berubah tp kebajikan pelajar yg berubah!
booooo PPP..

Azminias said...

Sy nk tahu siapa. Pls sms me

Izzah Hazwani said...

heh, kalau begitu...mari lah kite bersame-same tukar kos. amek furniture jom!
cerah mase depan (-_-')

Post a Comment