Friday, July 23, 2010

. : lamaNya tidak disini : .

da nak masuk minggu ke4 aku dijengka..UiTM jengka doing my dgree....wah! im the youngest there...hahaha..

aku tinggal kt umh sewa dirantau perintis..umah yang buruk diluar, cantik didalam..nama rumah aku is Rumah Baru...umh aku duk 8orang, sorg 100rm..all provide,fully furnished..ok r tu...1st time duk umah sewa aku ni...mcm2 ragam tapi aku cool jer..wt2 bser...tp dlm tmph 4mggu ni, aku rasa makin menyintai NR..hahah..good *

belajar?semua oke jer...baru past 2 quiz..ethic&ob..good good jer..bru nak jinak2 ng course dgree level&envrnment yang lecture selalu cakap.."kamu kan da student degree' huh! letih....

lupe plk nk cte psl pnggkutan...aku g kelas ng romate aku..naik scot biru...tak naik kete pn..tkdo kndraan r..lg 6org kwn aku naik kete clasmate aku...pick up dpn umah to..trbaik gle..

tapi skg..aku still ader big big problem.......YaAllah..bagila kekuatan kat aku...

0 pengkritik:

Post a Comment