Wednesday, May 12, 2010

. : banyak choice pun tak guna : .

sepatutnya, time cuti nila time org bersuka ria..hati senang, jiwa kosong..tkperlu pikir apa2..tapi aku?banyak aku kene pkir....tuk masa depan aku, tuk kebahagiaan aku, tuk kesenangan aku..

kalau sebelum ni, aim aku is amik ACCA..betul2 aku tekad nak amik ACCA tu..tp org cakap takder rezeki&mybe kesalahan aku jugak..aku tak dpt offer acca kt uitm... aku just dpt offer dr kptm,KL...acca jugak..same jer, cume tmpt jer lain...ader beza ke?yes! adr beza....

so, skrg..aku dlm dilema.acca ke degree...acca ke degree...aku kene solat istiharah tapi aku tak buat2 lg...taktaula npe..aku pun tkprnh buat that solat sblm ni..em?blh ke ikut kata hati?ader org kata..ikut hati, bdn binasa...tapi adr org kate, the best choice is ikut kata hati..mana betul?
skg, hati aku kata >>DEGREE<<

aku siang mlm duk pkir2 mndr ni....aku tak cukup kuat tuk buat keptusan sorg2..tp aku da ckup matang utk pkirkan future aku....apa aku blh buat?aku yakin&sgt yakin aku akan grad diploma dgn baik..&jika aku amik dgree, aku akan berusaha seperti mana aku berusaha time diploma..aku nampak rentakNya, n aku apply nnti..i will!!

so, conclusion dier??? aku sendiri pn buntu....em.....

0 pengkritik:

Post a Comment