Monday, April 26, 2010

musibah + musibah + musibah...tula yang tgh aku hadapi skrg...lepas1,1 ujian Allah bg kt aku..apakah sebbnya?sebb Allah sayang aku...sebab Allah taknk aku lalai..sebab Allah janjikan yg terbaik utk aku..sebab Allah nak aku sabar....

==================================================

test 1 ******

aku takdapat g ACCA interview...aku pelik & pelik...aku menangis&menangis...kenape?adrkah aku taklyk?tkmgkn sbb pointer aku apa kurangNYa and adr yg lbh rndh pointer pun blh dpt..why?mgkn Allah adr sesuatu yg lebih baik utk aku..mgkin Allah sruh aku amik dgree dlu....and after tht bru frther..siapa tahu kan?or mybe slh system..ha??spatutnya aku dpt, tp dier tulis tkdpt...mnusia pun melakukan kesilapan, inikan pulak system yg dicreate oleh manusia....em *sign* >>>kalu ikutkan hati sedih..tp ikutkan hati badan binasa..so, bersabar.....mngkn adr ss2 yg lbh baik tk anak ayah&ibu ni....

test 2*****

carry mark sbjek aku da kuar...and unexpected resurt yg aku&geng group aku dpt....final 50%...assment 50%...tp cary mark aku&kwn aku 35.5%...blh srvve ke g2?blh dpt A(4.00) ke?huh! apa salah kami madam?even kami bukn anak kesygn madam tp tkptut r dpt rsurt cm2..kami the lowest dlm class..knpe?teruk sgt ke perfrmnce kitrg?siang mlm wt asngmnet tu, tu jer hsil...aku tk bersykur ke ap ni?aduuuu! tkblh pkir la...even adr grop yg lubng sne, lubng sni..rsurt blh than r...kami yg tkdr lubg ni blh dpt the lowest....pelik n sgt pelik....mse kelas audit, kmi bljr jgn BIAS...tp knpe aku rse smone tgh melakukan pemberatan sebelah tu..org kte, untung jd anak emas lecture...skg bru aku tahu!!!!yg lain ditindas, ank emas diberi emas...

*AYAH, miyak janji akan berusaha untuk masa depan miyak sendiri..even miyak go dgree pun..miyak akan perform....miyak akan pastikan last sem ni, cgpa miyak above 3.5...tu janji miyak kt diri miyak&kat ayahibu........

0 pengkritik:

Post a Comment