Sunday, April 4, 2010

last episode

ni last post for this topic..aku da malas cite mndr bruk2 kan mana2 pihak...tp penutup aku ni best skit la..kelako giler...student u yg brumur 21 thun...blh buat mndr yg sgt nonsense...
aku rasa, aku jd mngsa keadaan la kot..sbb aku yg kene kan..

cite dier gni,
ptg 24hb mac, demi menyiapkan asngmnet far tu...aku, nor, zuraida and aishah g jumpa lec tax aku...en Lan..dlm kul4 kot time tu..so,mcm2 la aku tnye tentng all abot tax tu..

nk djdikan cite, ps siap2 smue..."tq en lan"..kuar2 jer, tgk sipar aku hilang..aku sorg plk tu.....hilang sebelah jerla..kelako tak...kelako sgt aku rse..aku tk mrh, tp aku gelak...
cari2, rupenyer dlm tong sampah BIRU...FINE! standrd sipar aku dlm tong smpah ke beb...tlg r we...tkdr mndr ke "ko" nk wt selain dr suruk sipar aku dlm tu...dlm hati aku plik..ape slh aku we...
ok, andainYA kucing yg buat..tkkn kucing blh msukkn dlm tngsmph yg tnggi...klu mkck cleaner..npe sipar aku?pdhl bnyk lg sipar kt luar2 yg cntik2 lg dr sipar aku tu...huhu..tkkn sbb aku cntik sgt, mkck tu dngki kan...~~bruntung la aku g2..


so, nila sipar aku yg hilang.(haha, kotor).aku syg sgt sipar ni..sipar ni mmbr aku beli kt melbourne....mne nk cri we klu hilang.....so, siapa2 yg suruk sipar aku..aku da maafkan ko....bg aku, kola TERBAIK..sbb ko berni suruk kan sipar aku dlm tongsmpah yg berdektan jer.....klu aku tahu siapa ko, memg habis r ko.....amaran dr aku, ok...and others, makesure aku taktau....

p/s : tq sbb tak terminate terus sipar aku tu...

0 pengkritik:

Post a Comment