Sunday, March 14, 2010



yes..yes..aku tau...cite ni dalme kuar..korg tgk kt wyg kan..best kan...tapi, aku ni lmbt orgNya...kne tgk kt utube..aku baru tgk smlm cite(13/3/10) ni..sblm aku tgk tu, aku nk tau sgt..best sgt ke cite ni?smpai ader kwn aku smpai 3x tgk kt pnggung cite ni...

mula2 tgk, aku sgt excited..on utube, ader 10part..so,every part aku tnggu kebest an nyer tu..dari 1,2,3......and till last.tapi aku tk jmpe..knpe?aku tak pndai menilai ke?..sbb bg aku cite ni, bser jer..sme jer ng cite lain.cme aku rse kelebihn nyer is...sblm tgk, korg msti pkir ni cite matrempt...tp sbnrnyer, tkpun...

and aku rse, kelawakan cite ni mmbuatkan cite ni jd box-office kot...kelako tu memg tkblh prtkaikanla..memg kelako..and the best is, dier bnyk gune word yg akan mbuatkan rmaila remja yg mnggunakan tht word.....cth;sabarla de...'de' tu best klu dgr dier ckp..hahaha..klu aku tk ckp,tk jdLa...=p

so, mlm tu..aku chat ng mbr aku dr yemen..dier rekomen aku tgk cite MY NAME IS KHAN..aku adr cite ni dlm extrnal..tp tk ingin lgsg ng tgk,cz tu cite bru...and permulaan dier..gelap jer..nmpk cm cite tu slow giler..so,cnfm r boring kan...tp da kwn aku ckp cite tu best, jd pasni aku kne tgk la...thn, she want to know about my opinion...

0 pengkritik:

Post a Comment