Saturday, March 13, 2010


PART 5==> LOVE STORY
last monday on 8mac2010 kitrg g dinner tuk dean2 list ni...oh my god! i one of them...alhamdulillah...kami dirai dimalam itu, setelah berpenat lelah selama 1sem bersush pyh tuk dapatkan this anugerah..luckly, this time..kami ber3..roomate...same2 dpt this anugerah..kami stdy bersama+kami makan bersama+kami tido bersama=kami berjaya bersama..inilah kami..(from left)-mai,zira n kinah...



lebih kurang 8org dr kelas aku dean list..and sorg gentleman.
he name is adam..dier ni, one of the coolest man in our class la..
dier dekan dari part2 kot..sgt hebat orgnyer..tgk pun cm nerd
jerkan..hihi..dier terpkse dudk dimeja kitrg coz he tkdr kwn.
sbb bserla....wOmen is concquer everything now..wmen is the hero!
kitrg dtg dlm kul8.30 and habis dalam kul11.30...dapat doorgift time habis tu..germ jer..so kne la tnggu smpai event hbis..sgt
membosankan....kitrg dtg pun sbb doorgift and free dinner..hehe =p



pic ni cmbination of stdentpart5&part6...cngrate to all....so, ni da kali ke3 aku jd DL..ni semua berkat doa AYAH & IBU..aku hdiah kan smue2 kjayaan aku tuk dierg.aku hrpan mereka dan mereka itu kekuatan aku..mlm tu, aku dpt maddle cm bentuk jam..so cute...exclusiveness ader disitu..hehe.harapan aku semoga, aku grad dengan sekali lagi be one of the dean list...insyaAllah......i love my parentS and also all my siblings...ure my soul!!! and also thnks to all my lecturer....;-)

0 pengkritik:

Post a Comment