Tuesday, March 30, 2010

lagi rusuhan di UiTM, pahang==.kali ni melibatkan student 6AB jer...bserla student class B ni, tau tak puas ati, gduh, masm muka, ngtuk belakang2, menangkan pihak laki and watver r..

arini, smue msti tau....berlku lg pergduhn, mulut jerla kan..sbb melibtkan laki ng pmpn.tkkn nk gduh tmbuk2....cruel giler aku rse...huhu..arni 30/3/10(mggu ke12)--kul3...pas quiz maf...brlaku lg aktvti abnormal student world class university....

soalan mudah jer miss tnyer....KAMU NK TEST BILE?jumaat mggu ni atau khmis mggu depan?

so, as normal...ader 2pihak...lelaki vs perempuan...tp kli ni, abnormal..2pihk gk tp kurung vs cardigen+lelaki...so, lemah lembut vs ganas r ni......tp nnti dlu, jgn pkir yg lembut itu lemah...lemh luaran, kuat dlman bro...

so, nk dipendekkn cite, jummat ni kami adr presentation financial..yg sudh dicnfrm kan oleh madam wani sndri....dier da ckp, this friday acd6ab and next friday is acd6aa....so, ape lg?mdm da ckp g2..cnfrm r kan....bserla, lec always right...kan>>

tp bserla, adr jer pihak2 yg tk puas ati..nk nex wek..skli ng 6aa...tahukah kalian, kite sgt bnyk lg assgnmnet kne fnishkan b4 mggu ke14....mggu dpn da mggu ke13....tp still have test tax, test audit, asngmnet tax, report far, asngmnent etr yg kne edit totally, ape lg korg nk??nk tmbh lg presnt far mggu ke13??bnyk pulak masa korg ek........

so, aku bersuara!! misss, wt jer test maf this kamis...ps2, smue pndg aku..kte tk dan..cet! korg kte nk present mggu dpn.....ape cer?ps2 ckp aku selfish...beb, tlg skit......jm tgk spe selfish...tgk pihk ko ke phk aku rmai....nk gduh, profsional skit r..umur 20 tp prgai childish...

aku bukn nk kate ape la, class aku dr dlu da tk bersefahaman..msg2 pkir dri msg2 jer...ps2 ader yg talam 2muka...ha yg tu rmai sgt..and SHE very obvious ketalamn tu..yg hipokrit,tk soh kbo...smue kot..trmsuk writer ni..hahahahh...sory~

aku nk jer tulis psl korg korg korg yg hot gile tp kg korg bace, ngis tk berlagu plk....so, biarla aku smpan dlm hati..buat kenngn..ko nk bantai aku kt fb ke blog korg ke..bantai la..aku tk kish...aku lg suke ader sbb aku jd topik perbualan korg..hot kot mai...hihihi

satu jer dr writer...ko??blh blaaaaa~~~~~

and kwn2 aku yg lain, klu nk smbungn cite..nnti aku post lg...hot topik we......

0 pengkritik:

Post a Comment