Sunday, March 21, 2010

kejutan budaya??

aku ni teruk sgt ke?aku ni selekeh sgt ke smpai kau cakap aku budak kampung?klu nk bergurau biar bertempat beb...kalu aku cakap kau g2, msti kau terasa dalam punya....aku sabar..demi Allah~

kau kate aku mampu beli moto jer pas kwen,keje...dier plk kawen ng laki/pmpn kaya..ader kereta sebiji sorang..tahukah anda bahawa, aku akan dapat kereta time aku degree nnti,tkpyh tngu keje la we..aku low profile..bukn cm ko..cakap lebih, hasil tara..

nak makan yg mahal2.best2.standard..kononNya...padahal sendiri tak mampu..guna ayat "biar papa asl bergaya ke bro?"

kalu aku ader barang yang cntik/brnded skit...tkpernh nak puji aku..fine!aku ni sapela dmta kau.lgpun aku tkhingin pujian kau..buat tmbah dosa aku klu aku takbur...tapi bila brg aku kelakar,bruk sikit...kaula org per1 yg akan hentam aku...why?ko dengki ng aku ke?

setakat kau tinggal kt *****,aku kt temerloh..ingt aku kisah..mane2 same la we.

>> cakap nak g uni yang hebt2..UM..g la we..aku CABAR ko...<<

bju nak mahal2..standard2..knonnYA...pdhal beli time sales...klu BANYAK sgt duit tu..beli r time tkdr sale..tnjuk skit kt aku yang tkbrduit ni..blh?


kau taklayak nk bandingkan kau dengan aku...jauh panggang dari api..*sign*


*cerita ini adalah hasil nukilan mai zurich.....#this is not a joke#

2 pengkritik:

~najihah faizah azaman~ said...

salam

ala relek jer. huhu. biarkan dia terjun dengan labu2nye. as long as u be urself, tak terikut2 dgn org kan.

NUR HUMAiRA' said...

a'ah..thnks gg....hihi..cm da germ sgt....just cite kt blog jerla...best skit...

Post a Comment