Wednesday, March 17, 2010

happy birthday mom!!! sayang sayang sayang ibu sangat sangat sangat.......

semalam 17mei2010, besday ibu aku....tpi aku tkdpt balik menyambut coz aku dijengka and ibu,ayh&adik2 aku g bercuti kt kuantan..yerla,time cuti sekolah kan..so aku just call and wish besday jer..

nnti aku balik,aku ingat nak belnja makan pizza...nyummy! adik2 aku pun cm dalma tkmakan jer..aku belnja kire semperna birtday ibu akula...hdiah?

hdiah, abg aku bncg ng kami adik berdik nk belikan mak aku iphone..coz, ibu aku gune phone cikai2 jer..lagu pun still polyphonic..hahah...pdhal, ibu aku businesswmen yg berjya kot...hihihihi....so, we dcide to buy tht phone la...abg aku beli dan kami byr2 jerla..yerla,mne nk cri that phne kt jengka ni oi..

em..tu jerla kot..no komen da..lapar ni,nk g mkn...and thn, kul2 kg aku adr class till kul6..nsbk arini mendung2..tk pns....alhamdulillah...bye!

0 pengkritik:

Post a Comment