Saturday, December 5, 2009

entry ni, aku tujukan khas untuk penduduk kuantan, or sesiapa yang nak ke kuantan or sesiapa sahaja yang taknk kesana..aku nak ingatkan..baca!baca! and lepas nie kasi potong.....lalalala~~

ari jumaat aritue, dengan kenderaan kawan aku.kitorg pergi ke kuantan dengan tujuan yang tidak bertujuan.kami semua bershoping disemua tempat yang membenarkan kami bershoping...1st, kami ke EC mall and 2nd, kami ke megamall...disini la kejadian aneh,lucu,pelik,teruja,terkejut and semua la berlaku.

aku dan kawan ku makan di rasa mas..and 1lagi kapel makan dipizza hut megamall..bersebelahan jer..tak tau ktne?alaa..kt c2 la...hehe..aku tak sure,ape grad tempat tu tapi......eiuw! geli...........

kapel nie order r...set ape mnder enth..pizza size small punye r...sampai jer..dierg makan r pizza tu..dengan penuh semngat....potong punyer potong......tibe2, die terperasan macam rambut.dier pun potong dan potong lagi.....last2,dier terpotong seekor anak LiPaS!...arr!! geli....

ps2 dengan sengal menyegal nyer, kapel nie g panggil manager tu..(ptutnyer menjerit, lipas!..lipas!..baru semua dapat mkn free) and immediately, manager tu amik terus pizza to and terus bawak ke dapur...tak sempat ap2pun..and of coz, dierg tak payah bayar kan..dan sebagai gantirugi kerana memakan lipas itu..dierg diberi 1pizza size yang sama secara percuma..dan kami makan bersma2...hehehe.....gambar tidak sempat diambil kerana, mereka sangat pantas menutup aib sendiri...tetapi.....

dengar sini semua! rejek pizza hut megamall. kuantan!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 pengkritik:

Post a Comment