Monday, November 30, 2009

entry kita kali ni, ialah gambo adik aku bersama dengan T-rek a.k.a TYRANNOSAURUS..semua denasor nie korg nk tgk boleh dtg ke yayasan pahang kt Tanjung Lumpur, Kuantan..tapi kalau tknk tgk,tk pyh la dtg...simple kan...huh~..fee dier aku tak sure la...yg penting murah dari korg g kat petrosains,KL..........................................................................................................................................


aku tak tahu la nak cakap best ke tak..huhu..aku masuk free sebab tu ak tak tau nak bg brpe star..aku rasa, klu masuk bayar mybe aku cakap best kot.lapun...aku bukan student sains, so aku kurang berminat tentangNya.....lalalala..............................................................................................

gambo2 ni semua teknik kamera yang boleh send terus ke e-mail...seronok..paling lama aku spend masa kat sini r...sementara menunggu ayahibu aku datang..sebab kitorg adikberadik pergi ceroboh dulu...hahahah.................................................................................................................................

seronok! tengok denosor2 walaupun besar dier bukan sebenar besarnya tapi bentukNya sangat real.....budak2 banyak yang nangis..yerla..dala besor, suara pulak garau...hahaha..bagusla tu.....whatever!

banyak lagi pic nak post, tapi.....nanti la..malas r..aku sekarang memikir..nak shopping mana ek?kat mana yang best ek?selain dari paris and LA... (-_-") <>

1 pengkritik:

??? said...

woi. aku kenal baju tu!!!!!! haha

Post a Comment