Wednesday, November 25, 2009

ANDA bila lagi?

kalau dulu :
we, we...firdaus tue serius ke ng dayah tu..aku cam tak caye jer...tapi lantok la.msing2 punya hal..sape boleh campur kan...

kalau dulu :
we, teacher tue cam tak suke jer kat dayah...em,aku tak taula..taecher tue memg g2..aku malas r nk komen apa2...

dan kini :
mai, firdaus kawen selasa nie (24nov)..ko g tak?hah?kawen....dlm kepala otak aku time tue...da keje ke c firdaus nie?...heheh...tapi dlm masa yg same gk, aku tau pengantin pompuan nyer cnfirm dayah...cinta sejati dari sekolah...

dan akhirnya :
kawen jugak korang kan...dalama sangat masa nie korg tunggu kan...tapi tak awal sgt kot..umur da 20tahun..boleh KOT....

bile aku pulak??

kesempatan nie, kitorg beramai2 dapatla jumpa masing2 tp jumpa jap jer..sbb semua dtg asing2...so, ader yg dtg awl..dtg lambat and of coz aku yg lambat tue..aku kan JAUH....nie gmbo latest kitorg..tp gmbo aku tue cm old skol jer...hahaha..yg lain semua cantik..aku jer, tk berubah2..
apa2pun, selamat pengantin baru kawankU firdaus and dayah..semoga berbahagia...and semoga kawan2 lain pun turut sama selepas ini....kikiki

2 pengkritik:

~najihahfaizahazaman~ said...

salam aidiladha, miyak!

weh jgn lupe jemput tau, bile dah jadi nanti! hu3..

NUR HUMAiRA' said...

insyaAllah..

ko pun...tk lme da tu...hahahha

Post a Comment