Monday, November 16, 2009

2012? bes ke?



sudah lama aku tidak berada disini untuk mengarang karangan yang ejaan nyer tidak betul and ayat nyer tidak seperti dalam skema....aku sudah pun melepasi peperiksaan untuk memberi aku lampu hijau untuk aku menjadi pelajar tahun akhir dan sem akhir...huhu...sangat menyukai nyer walaupun baru diploma..hehe..

tetapi disini, aku tidak ingin mengatakan tentang saya atau tentang kamu..tetapi aku nak kata tentang dia..itu cerita..2012...so far kutipan da sampai beratus2 riban dolar....sangat the boom...tetapi cerita itu the boom kah?

last night, aku tengok cerita tu..sebab orang cakap best..best sgt ke..aku ni,bukan percaya sangat ke angka 12,12 nie...aku layan jerla.aku g tengok..cerita yang hebat visual nyer..masa aku tengok tue, aderla 1family belakang aku nie..aku guest there are muslim...dengan selamba, mak nyer berkata pada anak dier...

" sayang, tengok betul2..nie cerita betul2 terjadi"

aku pun berfikir...????...yes, cerita nie betul2 terjadi...tetapi, bolehkah?sempatkah?mampukah? kita lari masa dunia sudah berada dipengakhiran seperti yang dipapar dalam movie itu.....

aku tak mahu mengulas panjang tentangnyer, bagi aku...this movie is to much dan tidak logik...terima kasih ;-P


==> malas nak menaip..nak tgk cerita...lalalalal

0 pengkritik:

Post a Comment