Wednesday, August 5, 2009

tell me why my dear

bilik aku kat blok i level 2.....

tapikan~~~aku dengar cerita budak level 3 atas level aku nie da 3bilik kene kuarantin..gile ko..virus b**i da sampai kat sini..takut giler...



tapi yang paling aku musykil sekarang..TELL ME "WHY"...time bird flu almost semua bird kene kill by people who are really concern about health."kononNya"....tapi time pig flu nie..tkder pun pig kne bunuh..aku tak pernah dengar pun ader pig kne kill even once time..

em..aku taktaula...as a muslim..marila kita berdoa supaya virus nie sampai pengakhiran or takpun cukup sekadar berkurangan virus itu merebak..

waallahualam

2 pengkritik:

~najihahfaizahazaman~ said...

tu lah, igtkan sy jek pelik...hehe..
kalau ade org lain pun pelik..maknanye sy x ketinggalan apa2 la nih..huhuhu..
btol3..so curious kan?
kekadng rase x puas hati ngan cina nih...
tembak deme kang..
hahahaha
*lawak jek..*
kat sini byk cina lor..huhu

Mai Zurich said...

we not talk to org cina yg ok..
kite ckp psl org cina tak ok kan..
hehehe

ak tk rse awk ktinggalan pn..sbb kite sme pmikirn.hehe..

weird!!!

Post a Comment