Tuesday, July 21, 2009

what do you think?

setiap kali attend class law..mesti our class rep ,adam kene g UKPK amik LCD..eiiuuu!ape cer tue..takkan kitorang pelajar kene amik mender tue..pas2 kene bawak laptop sendiri lagi..hahah..tak pernah aku rase ader ipt buat cara begini..nak belajar amik sendiri..da habis belajar,pulangkan..abis tue,abang2 yang "hensem" keje mantainnce tue..buat ape..duduk bilik econ,baca paper tunggu student or lec datang pinjam barang..sian giler kan...

our lec selalu perli dieorang tapi depan kitorang jerla...dier pun malas nak layan staff2 kt ipt aku nie..da bosan..aku pun da lalu mender yang sama dari aku part1 lagi..sekarang da part5..hahah,sje nak cakap.aku da senior..hahah...class yang takperlu komputer..ader jer komputer..siap LCD lagi..tapi class yang sangat memerlukan..sokmoNya,n selaluNya takder...huhu...da nasib g2..terima jerla..

sampai satu masa.kitorang diperintahkan untuk bawa kain batik yang tak guna untuk jadikan langsir for our class..yerla,klu da pasang LCD tue..silau nYer..tak nampakNya..macam-macam dugaan.kene la guna langsir untuk gelapkan bilik class tue...em...sian giler kan..nnti kalau jadi gune kain batik tue,aku post kat sini..tengok gambo tue..mesti kelakor..tapi sebenarnya kitorang siswi malas pun nak layan wat mender g2..banyak lagi mender nak wt...huhu

em,aku harapla...semua dugaan ini dibalas dengan 4.00 for that subject...aku sangat mengharapkan...

created by:
mai
21july2009
3.24pm (before class tax)

2 pengkritik:

~najihahfaizahazaman~ said...

ahah...act, ko amik apa??

Mai Zurich said...

amik ap?kos ape?
aku amik dip in accountancy tapi memg beljr law2 nie..

i love it!.heheheh

Post a Comment