Monday, July 13, 2009

suar tido mai

ari sabtu pagi aku balik umah nenek aku, 1st reason sebab aku nak jemput my dad kat KLiA bru balik, mana entah..huhu...so sementara aku duduk2 kat umah nenek aku tak wat apa...aku mintak nenk aku ajar buat seluar tido..sweet sangat..nak beli mahal sangat so better buat kan..

nenek aku nie memg ader kedai jahit sendiri..memg terkenal..hehehe..dier bukak dari mama aku kecik lagi..da dekat 45tahun agaknya..so macam2 baju r dier boleh wat...

so, aku mintak tolong nenek aku ajar buat seluar tue..aku memg taula sikit2 menjahit..so takder masalah tue..masalah sekarang ialah nak plan suar tue dlu..nak ukur2 nie..adu lemah tul..sush.bagi akula..hehe

so,dalam 20minit..siapla plan suar tue..da potong2 suar..aku terus menjahit...heheh...last2 jadi r suar tido yang comey..tak boleh r nak post gambo,sebab suar tido..malu..hehe..

tuk kawan2 pmpn aku,sape nak tengok..nanti aku tunjuk.buat sendiri..teruja...hehe..ader gak kemahiran aku nie rupenyer..huhu



created by
mai
12july
10.36pm

4 pengkritik:

??? said...

damn. aku bukan pengkritik. aku penyangak!

nak tengok. nak tengok.

Mai Zurich said...

nnti aku tnjuk..

cun beb..huhu

~najihahfaizahazaman~ said...

laa knp x tunjuk dlm nih...hohoho

Mai Zurich said...

ei...malu,,
hehehe....

sbb gune kain yg bser jer..tk cntik..cun jer..hahah

Post a Comment