Tuesday, July 7, 2009

korang pelik tak?

eiii..tak suke! aku rase ak tak dapat subsidi makan..em,nape ek?
cube listkan sebab dier..nak gak aku tau..huhu

aku try check status subsidi makan aku&ma friends...aku sorang jer status dier,"pemohonan gagal" yang lain.."mohon subsidi"...aku pelik..adakah sebab last sem aku tak bagi slip gaji bapak and mama aku ha?

ni kes berat ni..takkn sebab tue..aku tak dapat duit subsidi..pelik aku nie..

tak boleh nak sedih&tak boleh nak gembira jugak..pikir positif..bagila peluang kat orang lain yang lebih memerlukan...................................

2 pengkritik:

??? said...

result tu x kompem lagi kot. in advance

Mai Zurich said...

I HOPE!
hope tak cnfem r..

klu cnfem pun..em,nk wt gone.

sob sob (T.T)

Post a Comment