Thursday, July 2, 2009

ayah,nak ikut g kuantan?



Khamis
2July2009

9 rejab 1430
___________________

semalam, aku g kuantan dengan ain..sjejer g shoping barang balik kampus..sambil membeli barang keperluan, sambil membeli barang tak keperluan..hahaha..

duit ibu supply tak cukup, aku guna duit ayah pulak..haha...aku g banyak gakLa tempat sebab ayah aku bagi temph shoping dari pukul 8.30am sampai kul6pm..berapa jam tue ek?kira sendiri la..

meh aku listkan tempat2 yang dituju :
1) kedai tepi jalan amik breakfest kat tanjung lumpur.
2) g megamaLL...shooping kat parkson..best giler...

3) terus ke maidin ..beli barang keperluan..
4) pstu pergi eastcoastmall..take lunch ng shooping kat brand outlet&tak lupe makan rotiBoy..hehe

5) kul3.30 pergi ke giant...beli stoking rm0.99..damn love it....

6) rumah k...hahaha


==> dalam pukul5 aku pergi singgah rumah k plk..adu..macam2 dapat makan..macam special guest jer kitorg..dapat makan anggur,biskut, dapat makan nasi tomyam lagi+tempoyak lagi..hahah...

==>kul7,aku&ain bla ke temerloh...sampai dekat kul10 sebab hujan lebat SANGAT..so terpaksa bawak slow..

2 pengkritik:

farareoheart said...

e'ehh.. nme aku pun ade terselit skali laa..

huhuhu...

(bangga seyh!!)

Mai Zurich said...

mestila...

da memg btul.
ak kerumh ko...

kan,kan....

Post a Comment