Friday, June 26, 2009

letih-letih...

em,sedih pun ader..gembira pun ader...

bukan apa..aku ajak kawan2 aku dinner malam ni. makan same2 sebelum balik kampus..aku rindu nak jumpa korang, nak borak..nak tengok korang..

tapi yang datang berape kerat jer..thanks la tuk adam sanggup datang dari maran nak join kitaorang..

sebenarnya, aku ng ain ader wat special cupcake untuk korang kawan2..tapi korang takder..tak datang, dan inform kat aku lambat pulak tu..terkilan rasenyer...macam-macam alasan korang bagi untuk tak datang. kalau taknak datang, cakap taknak datang..takderla aku mengharap..aku tak kisah pun kawan2 semua sebab malam..aku try memahami la..

===> untuk member yang ader bace dan tak datang nie, ni cupcake untuk korang sebenarnya...tengok jerla ek..tak dapat nak rase koi buat...huhu

4 pengkritik:

Khairul Anuar Mohamed said...

sowy laa..
memang nak pergi..
tapi duit takderlah..
dlm poket ada 50sen..
gone koi nak pergi..
minta maaf bebanyak

??? said...

huhu.sorila x pegi..kah3..pe kaitan ngan aku..waahah

farareoheart said...

uhukk.. uhukk..

ak x dijempot pun mkn kueh jempot..

hukhuk.. =b

Mai Zurich said...

no hal la beb..for those yg tak dpt g tu..
lain kli r..huhuhu


ni ak sertakan rsepi tuk wt cupcake...hahah..
klu nak,wt sndri r ek..sbb cpcake ak smue da hbis..


lalalalal~

Post a Comment