Wednesday, June 24, 2009

E-Toyol.com

PERISTIWA 1 : hehehe,ada orang cerita kat aku..makcik nie,g la jogging kat tasik tu.time tue da nak dekat magrib.yerLa,makcik nie nak cantik.badan pergh meletop.so makcik ni semangat la jogging sampai lewat gitu. so,tibe-tibe dier rase ada orang ikut belakang dier.die biar jerla.yerla tempat awam. takkan dier nak marah pulak.dier rase orang tu pelik, makin lama makin dekat.makin dekat..pastu dier tryLa pandang belakang. nak tengok siapa.eh?takder..tibe! Uwaaaa...tepi dier..rambut panjang menjeler.muke dier sangat hodoh....(cerita benar,ok)


PERISTIWA 2 : aku tak ingatla cerita dier camne, tapi aku nasihatkan kat kawan2 temerloh and yang berdekatan jangan pergi jogging da nak dekat magrib or terlalu awal pagi.sebab dier suke sangat muncul.tak kira siang malam.ni kawan aku yang cakap, sebab rumah dier memg betul2 belakang tasik tue..dekat sebelah bangunan buat ic tue..aku takut..aku tak mau jog kat situ..aku jog tasik lama jer..tapi pergi kah?hahaha


PERISTIWA 3 : aku sebenarnya nak attach sekali dengan pic real punya tapi takdapat keizinan r sebab kawan adik aku, kang dier saman aku letak gambo dier dalam blog aku..mampus aku.tapi aku sekarang tengah mencari blog dier ni..sangat seram gambo tue.tengah tangkap gambar tibe-tibe..ada akak cantik rambut panjang yang lupe disikat kat jauh belakang dier..ada ke ayah aku cakap,entah2 tue gambar orang nak g solat tapi lupe pakai telekong, tapi pakai kain jer.sebab tak jauh dari c2.ader surau..ish...



p/s: aku story ni bukan love story by taylor swift tu...ni cerita happen kat tasik baru temerloh tue..kat selalu jual buah berangan tu..aku bagitau jer..nak caye atau tak..its up to u....



2 pengkritik:

??? said...

kenal kan aku. wat teman g jog. xde org nk jog ngan aku petang2. huhu

Mai Zurich said...

takdr hal tuk ko..

everything for u.......

Post a Comment